SKIN ROOM

Ihonhoito on osa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.

KOSMETOLOGI

Kauneudenhoitoalan ammattilainen, ihosi personal trainer.

Minkälaisia muutoksia haluaisit ihossasi nähdä?

MINTTU SAHRMAN

 

Olen keravalainen Sky-kosmetologi, Method Putkisto Kasvoklinikka ohjaaja sekä lähihoitaja. Elän kauneudesta. Ihonhoito on mielestäni osa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ammattikosmetiikan parissa olen työskennellyt jo 20 vuotta.

Kasvohoidot ovat vahvinta osaamistani. Lisäksi olen valinnut toimivimmat täydentävät hoidot sekä ne sarjat, joihin luotan. Hoitolatyön ohella toimin Guinot- ja V Carbon System -kouluttajana Suomessa.

Method Putkisto Kasvoklinikka -ohjaajaksi olen valmistunut elokuussa 2019. Kyseessä on suomalainen huippubrändi, joka perustuu kasvojen lihasten tasapainottamiseen sekä ylävartalon oikeaan kannateluun. Kasvoklinikka opiskelujen myötä minulle aukesi kokonaan uusi näkökulma ihon ja kasvolihasten hoitamiseen. Olen kehittänyt oman  hierontatekniikan, jonka avulla haluan monipuolistaa tarjontaani ja auttaa purenta- ja niska-hartia-ongelmissa sekä tasapainottaa koko kehoa. Hyvä olo ja kauneus lähtevät aina sisältä päin!

Kaikki palveluni sisältävät yksilöllisen ohjauksen ja kokonaisuuden, joka lähtee asiakkaan toiveista. Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja haluan toimia ihosi asiantuntijana ja kauneuden monitoiminaisena. Tervetuloa!

 

PALVELUT

 Monipuoliset kosmetologi- ja hyvinvointipalvelut kasvoille ja vartalolle.

Valitse alta miltä toivoisit ihosi tuntuvan ja näyttävän

KASVOT

PUHDAS

7Hydra Facial™ -kasvohoito on markkinoiden tehokkain laitehoito ihon puhdistamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.

Hoidot tehdään kasvoille ja kaulalle 30 min + dekoltee lisäpalveluna 15 min + lymfa/led-käsittely 30min

 

Hydra Facial™ Signature 114€, dekoltee 37€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä kosteuttava kasvohoito. Hydra Facial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita

 

Hydra Facial™ Deep Clean (sis. hapotus) 156€

Syväpuhdistava kasvohoito joka vähentää ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hydra Facial – huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet poistetaan kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta

 

• Hydra Facial™ Anti-Age 181€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä Dermabuilder™ peptidiampullin avulla. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta sekä led-valokäsittely punaisella valolla.

 

• Skin room Hydra Facial Detox 141€

Kosteuttava, kuona-aineita ja turvotusta poistava erikoishoito jossa yhdistetään Signature hoito kasvoille sekä koneellinen alipaine lymfa-käsittely kasvoille ja kaulalle.

 

• Hydra Facial™ Platinum 217€

Syväpuhdistava kasvohoitokokonaisuus erityisesti tukkoiselle, huonosti toimivalle tai ärtyneelle iholle. Loistava hoito myös ikääntyvän ihon tehohoidoksi. HydraFacial osuuden lisäksi alipaine lymfa-sekä ihon kuntoa parantava ledvalokäsittely. Hoitoon kuuluu myös GlySal hapotus joka tehostaa ihon puhdistumista.

RAUHALLINEN

LED-valohoidolla on ihoa parantava ja luonnollisesti uudistava vaikutus. Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. Valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, Dermaluxissa käytetään ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat finnejä aiheuttavia baktereeita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin. Punaista LED-valoa käytetään tehostamaan ihon normaalia toimintaa, tasoittamaan ryppyjä ja juonteita, ihon sävyä sekä arpia. Sininen valohoito taas tasapainottaa rasvaista ihoa sekä aknea ja poistaa jopa keskivaikeaa tulehdusta. Loistava hoitomuoto myös ruusufinnille.

 

• Dermalux LED valoterapia 20 min, hoidon yhteydessä 40 € voidaan yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin tai omana kokonaisuutenaan 30min 65€

 

• LIGHT-kasvohoito: happokuorinta, Dermalux led-valoterapia 20min, tehoseerumi 45 min 90€

KEVYT

Koneellinen lymfahoito on laitteella tehtävä lymfaterapian menetelmä joka tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Erittäin rentouttava.

 

• lymfahoito, 30 min hoidon yhteydessä 35 € voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin tai omana kokonaisuutenaan

• LYMFA-kasvohoito: kuorinta, kasvolymfa kasvoille ja kaulalle, tehoseerumi 45 min 88 €

HEHKUVA

Tehokas kemiallinen kuorinta joka ei vaadi toipumisaikaa. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Upea hoito ennen juhlaa tai meikkiä.

• iS Clinical FIRE&ICE Express 30min 75 €

• iS Clinical FIRE&ICE Relax (sis. hieronnan) 45 min 90 €

http://www.isclinical.fi/

KIINTEÄ

 V Carbon System on ainutlaatuinen kasvohoito joka sisältää aktiivihiiltä, hedelmähappoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Hoito sopii myös vartaloniholle. Kysy lisää!

• V Carbon System 30min kasvot+kaula / 120€ tai 45min kasvot+kaula+dekoltee / 159€

 

Radiofrekvenssi hoito kasvoille. Kotimaisen Ditelle RF -hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Radiofrekvenssikäsittely lisää ihon kollageenin muodostusta, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja napakoituu ja hyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Hoito on erittäin rentouttava. Pysyviä muutoksia 3-5krt sarjana. Sopii erinomaisesti myös vartalolle!

  • RF-kasvohoito 75min 153€

Dermatude on medikaalista kudosten aktivointia jossa hoitoterällä tehdään tuhansia mikroskooppisia lävistyksiä max. 0,5 mm. Hoito tasoittaa ja napakoittaa ihoa näkyvästi sekä täyttää juonteita ja ryppyjä. Pysyvät tulokset 4-8 krt sarjahoitona, yksittäisellä hoidolla kaunis ja kiinteä iho. Hoito sopii myös tasoittamaan arpia. 

• Dermatude-metaterapia mikroneulaus 60 min kasvot, kaula ja silmänympärysalue 173 €                                             90 min kasvot, kaula, silmänympärysalue + dekoltee 193 €

https://www.youtube.com/watch?v=G1e8dnE0Nbo

MUOTOILEVA KASVOHIERONTA

Skin roomin erikoisuus! Muotoileva kasvohieronta joka yhdistelee erilaisia hierontatekniikoita. Hieronta rentouttaa purentalihaksia, kohottaa kasvonpiirteitä sekä palauttaa kasvojen mittasuhteita. Tuloksena  kevyt ja virkeä olo. Näet ja tunnet eron ensimmäisellä käynnillä!

• Skin room kasvohieronta 30min 49€

VARTALO

SELÄN IHON PUHDISTUKSET

Kaikki vartalohoidot sisältävät konsultaation, kotihoito-ohjeistuksen 15 min

HYDRA FACIAL selän ihonpuhdistukset

• Hydration 142€

Selän ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava hoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää huokoset sekä syöttää ihoon tehoaineita

• Deep Clean 172€

Syväpuhdistava hoito joka vähentää ihon talineritystä. Hoidon aikana tehdään myös 15% GlySal™ happokuorinta

KONEELLINEN LYMFAHOITO

Koneellinen lymfahoito on laitteella tehtävä lymfaterapian menetelmä joka tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä turvotusta. Erittäin rentouttava tukkoisuutta sekä kiputiloja poistava hoito.

• 30 min (ylä- tai alavartalo) 75 € • 60 min (koko vartalo) 125 €

ALIPAINEHIERONTA

Koneellinen alipainehieronta sopii selluliitin ja epätasaisen ihon hoitamiseen pehmytkudoksia muokkaamalla. Edistää lihasten palautumista ja rentoutumista sekä ihon kimmoisuutta.

• Alipainehieronta 45 min (ylä- tai alavartalo) sis. lymfakierron tehostamisen 95 €

VAHAUS

VAHAUS

Ihokarvojen poisto Lycon Spa vahauksella. Lycon vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Erinomainen tulos myös hyvin lyhyille karvoille.

Matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittelyn ja miellyttävän kokemuksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille.

• sääret 40€

• reidet 40€

• käsivarret 30€

• kainalot 25€

• kasvot, nenä, korvat (1-3 aluetta) 10€/alue

www.lycon.fi

MUUT

MEIKKAUS

• 60 min juhlameikki meikki toiveidesi mukaan 80 €

• 30 min nopea kaunistava ehostus 40 €

KESTOVÄRIT

• ripsien tai kulmien värjäys 15 min 25 €, hoidon yhteydessä 12 €

• kulmien värjäys ja muotoilu 30 min 28 €, hoidon yhteydessä 17 €

• kulmat&ripset värjäys ja muotoilu 30 min 39 €, hoidon yhteydessä 20 €

YUMILASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI

Ripsien kestotaivutus suunnitellaan aina asiakkaan omien toiveiden ja ripsien mukaan. Valittavana eri kaarevuuksia. Yumi Brows kulmien laminointikäsittelyllä omista kulmakarvoista saadaan tuuhean ja täyteläisen näköiset

• YumiLashes ripsien kestotaivutus 75 min 90€ (sis. ripsien värjäyksen) kesto 8-12 vko

 

   YumiBrows kulmien laminointi 60min 65€ (sis. kulmien värjäys ja muotoilu) kesto noin 4 vko

www.yumilashes.fi